Průmyslová utěrka TORK Advanced 430 modrá 130070

Kód: 73577
1 650,67 Kč –9 %
Průmyslová utěrka TORK Advanced 430 modrá 130070
1 650,67 Kč –9 % 1 487,09 Kč 1 229 Kč bez DPH
SKLADEM
2-vrstvé univerzální utěrky v roli, materiál modrý papír, návin role 340m, šíře 37cm, obsahuje 1000 útržků, cena za 1 roli, id Tork 130070

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejpevnější víceúčelová dvouvrstvá papírová průmyslová utěrka TORK v modré barvě vyrobena technologii TAD, vyznačující se velkou flefibilitou a pevností, efektivně absorbuje vodu i olej a má velmi vysokou pevnost i v mokrém stavu. Výborná pro práci s vodou. Určena na utírání s detergenty a slabšími rozpouštědly. Nezanechává vlákna, dobrá na leštění skel. Díky QuickDry kvalitě jsou tyto utěrky silnější a daný úkol zvládnou rychleji díky vyšší schopnosti absorpce oproti bežnému papíru. Extra silná a absorpční díky QuickDry. Vysoká pevnost za mokra. Certifikováno pro krátkodobý styk s potravinami a lidskými tkáněmi.

Víceúčelová dvouvrstvá papírová utěrka Tork Heavy-Duty je ideální k utírání tekutin a sušení rukou. Tuto papírovou utěrku lze používat v podlahových stojanech a nástěnných zásobnících Tork, které byly vyvinuty tak, aby zajistily bezpečnost, efektivitu a spolehlivost. Vyznačují se snadným vkládáním a odtrháváním a požadovaný počet kusů utěrek z nich lze odebrat s použitím pouze jedné ruky.

  • Víceúčelová – vyřeší obecné potřeby utírání, které vyžadují pevnost a absorpci
  • Díky pevné struktuře a vysoké absorpční schopnosti je ideální pro odstraňování oleje, mazadel, lubrikačních prostředků a nečistot.
  • Vysoká odolnost – zůstává pevná i v mokrém stavu a je opakovaně použitelná

Doplňkové parametry

Kategorie: papírové ručníky v roli
Počet vrstev: 2
Délka návinu: 340 m
Šíře role: 370 mm
Barva: bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: