Průmyslová utěrka TORK Advanced 420 modrá 130051

Kód: 21829
1 322,95 Kč –9 %
Průmyslová utěrka TORK Advanced 420 modrá 130051
1 322,95 Kč –9 % 1 191,85 Kč 985 Kč bez DPH
Na objednávku
2-vrstvé univerzální utěrky, materiál modrý papír, návin role 510m, šíře 39cm, obsahuje 1500 útržků, cena za 1 roli, id Tork 130051

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pevná utěrka určená pro středně těžké úkoly spojené s utíráním povrchů a předmětů, které vyžadují dobrou absorpci. K dispozici v bílé a modré barvě, aby byly splněny požadavky různých uživatelů. Nachází uplatnění ve všech oblastech průmyslu – v laboratořích k čištění měřících zařízení, optických součástek, skleněných povrchů nebo k udržení celkové hygieny na pracovištích. Výrobek je testovaný institutem ISEGA. Extra silná a absorpční díky QuickDry. Víceúčelová utěrka vhodná ke stírání tekutin i utírání rukou. Certifikováno pro krátkodobý styk s potravinami a lidskými tkáněmi.

Papírové utěrky v roli pro široké použití v kanceláři, ve skladu, v dílně i u benzínové čerpací stanice. Tato dvouvrstvá víceúčelová papírová utěrka Tork Plus 420 je ideální ke stírání rozlitých tekutin a sušení rukou. Lze ji používat v podlahových stojanech a nástěnných zásobnících Tork, které byly vyvinuty tak, aby zajistily bezpečnost, efektivitu a spolehlivost. Vyznačují se snadným vkládáním a odtrháváním a požadovaný počet kusů utěrek z nich lze odebrat jen jednou rukou.

  • velmi dobrá absorpce pro stírání rozlitých tekutin
  • ideální pro utírání rukou a lehce znečištěných povrchů
  • univerzální – vyřeší obecné potřeby utírání, které vyžadují pevnost a absorpci

Doplňkové parametry

Kategorie: papírové ručníky v roli
Počet vrstev: 2
Délka návinu: 340 m
Šíře role: 370 mm
Barva: bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: